Ταινίες που παρακολούθησα

Κριτική κινηματογράφου κάνουμε εδώ!


Μια ταινία που παρακολούθησα και που είχε πολύ πλάκα λέγεται "Hotel for Dogs" και στα ελληνικά "Ξενοδοχείο για σκύλους". Ήταν μία ιστορία η οποία μου άρεσε πολύ και θα την πρότεινα στα παιδιά να την δουν. Έχει δύο πρωταγωνιστές που σώζουν τα αδέσποτα του δρόμου σε ένα παλιό ξενοδοχείο που το έφτιαξαν σαν καινούριο. Ήταν μυστικό ξενοδοχείο. Στο τέλος όμως τους έπιασε η αστυνομία αλλά ο κύριος που φρόντιζε τα ορφανά δύο παιδιά τους έσωσε. Το δίδαγμα της ιστορίας σού δίχνει ότι πρέπει να προσπαθείς για αυτά που πιστεύεις και να μην τα παρατάς εύκολα. Επίσης βλέπεις ότι όταν είσαι ενωμένος/η με τους άλλους και κυρίος με την οικογένειά σου όλα μπορείς να τα καταφέρεις.(Κωμοδία κατάλληλη για όλους)
 
Προσωπικά πιστεύω πως οι Ελληνικές ταινίες είναι οι καλυτερες, ιδιαίτερα οι παλιές.Παρακολουθώ πολλές ταινίες παλιές ή και πολύ παλιές.Στις ταινίες που παρακολουθώ πρωταγωνιστουν :Αλίκη  Βουγιουκλάκη, Δημήτρης Παπαμηχαήλ, Στάθης Ψάλτης, Σωτήρης Μουστάκας, Πάνος Μιχαλόπουλος και πολλοί άλλοι...Επίσης παρακουλουθω κάθε χρόνο την περιόδο της 25ης Μαρτίου την ταινία [Η λίμνη των στεναγμών}.
 

 


 
Φυτώρια
Αγαπητοί φίλοι γειά σας!
Από 15 Γενάρη και μέχρι τέλος Φλεβάρη σπέρνου.Πρώτος κανόνας είναι ότι σπέρνου τον σπόρο σε τόσο βάθος όσο το μέγεθος του. πατάμε ελαφρά το χώμα και ποτίζουμε λιγό,όχι πολύ  νερό για να μη σαπίσει ο σπόρος. Τέλος,σκεπάζουμε με νάιλον.Οι σπόροι κάνουν να φυτρόσουν 10-15 μέρες εώς και 1 μήνα πολλές φορές,και περρισότερο όταν κάνει κρύο.Για να λιγοστέψουμε  τις μέρες βάζουμε στον πάτο της κασέλας μια χούφτα λίπασμα.Λίγη υπομονή και θα έχετε τα φυτά που χρειάζεστε για μεταφύτευση γύρο στο τέλος Μάρτη,αρχές Απρίλη και μην ξεχνάτε:Η κηπουρική είναι ψυχοθεραπεία.Ακόμα κι αν δε διαθέτετε κήπο μπορείται 
να καλλιεργήσετε σε γλάστρες στη βεράντα!!!