Πράγματα που μας ενδιαφέρουν

Πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο μπορούμε να γράψουμε για διάφορα θέματα που μας ενδιαφέρουν...

titanpad.com/I8LQk06LLg


Όλοι οι μαθητές έχουμε κάποιο αγαπημένο μάθημα. Πάντα είχα την απορία να μάθω τις προτιμήσεις των άλλων μαθητών. Γι' αυτό και έκανα μια έρευνα. Σε αυτή την έρευνα θα δείτε πιο είναι το αγαπημένο μάθημα των τάξεων του σχολείου μας. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρυενάς μου οι προτημίσεις είναι οι εξής:

ΣΤ' -------->  Φυσική (Φανταστείτε ότι θεωρείτε από τα δυσκολότερα μαθήματα....)

Ε' ---------> Γυμναστική (?Δεν το περιμέναμε?)

Δ1 και Δ2 μαζί --------> Γυμναστική (Πάμε για πρωτάθλημα....τι είμαστε εμείς....)

Γ' ---------> Μαθηματικά (Καλώς τον και τον Πυθαγόρα)

Β' --------> Μαθηματικά (Ελπίζω να σας αρέσουν ακόμα γιατί στην Ε' και στην ΣΤ' δυσκολεύουν..)

Α'---------> Μαθηματικά (Μαθηματικές Διάνοιες έχουμε στο σχολείο)

(Δέσποινα Σιγουρτζίδου)


Η  τηλεόραση  είναι  ένα  σύστημα  τηλεποικινωνίας  που  χρησιμεύει  στη  μετάδοση  και λήψη κινούμενων εικόνων και ήχου εξ αποστάσεος.Αποτελεί το κυριότερο και δημοφιλέστερο Μέσο Μαζικής Επικοινωνίας και χρήση της είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο.Ο τηλεοπτικός δέκτης λαμβάνει το τηλεοπτικό σήμα είτε ασύρματα είτε ενσύρματα.Πρόσφατα έχει ξεκινήσει και  η μετάδοση τηλεοπτικού σήματος μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας.[Modile TV].
Πολλοί άνθρωποι παρακολουθούν τηλεόραση κάθε μέρα.Συνήθως στην τηλεόραση δεν δείχνει πάντα χρήσιμα πράγματα ιδίως για τα παιδιά.Για αυτό καλό είναι τα παιδιά να μην βλέπουν πολύ τηλεόραση.Επίσης δεν κάνει και οι μεγάλοι να βλέπουν πολύ τηλεόραση.
 

 

Ο ΦΟΒΟΣ

Εμείς τα παιδιά φοβόμαστε πολλά πράγματα. Όσο και αν λέμε ότι δεν φοβόμαστε τίποτα βαθιά μέσα μας ξέρουμε ότι λέμε ψέματα. Πολλά παιδιά φοβούνται το σκοτάδι, τους σκύλους, τις γάτες, τα φίδια, τα θρίλερ ακόμα και κάποιο καθημερινό αντικείμενο. Άλλοι φοβούνται τα ύψη, την θάλασσα που κανονικά δεν θα έπρεπε να τα φοβούνται. Ας πάρουμε για παράδειγμα το σκοτάδι. Γιατί φοβόμαστε το σκοτάδι ; Γιατί μέσα στο σκοτάδι δεν βλέπουμε τι υπάρχει γύρω μας οπότε δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Επίσης σκεφτόμαστε ότι μπορεί να υπάρχει κάτι κοντά μας που εμείς δεν το βλέπουμε. Όμως αυτά είναι σκέψεις στο μυαλό μας και αν προσπαθήσουμε να τις βγάλουμε θα είμαστε πολύ καλύτερα. Το σκοτάδι είναι ένας φόβος δημιουργημένος από τον άνθρωπο και όχι από φυσικά αίτια όπως και τα θρίλερ, ακόμα και οι καθρέφτες και άλλα πράγματα. Άρα πριν φοβηθούμε αν σκεφτούμε αν αυτό που φοβόμαστε είναι λογικό θα γελάσουμε με τον εαυτό μας. Και δεν είμαστε λίγα τα παιδιά τα οποία φοβόμαστε κάτι τέτοιο.
 

 
 
 
 
 
 
Κερδιστε χρηματα
 
 
Εξοικονομιστε χρηματα το χειμώνα απο το κρυο και το καλοκαιρι απο τη ζεστη.
Ντηστε το σπιτι σας εξυπνα και αφηστε εξω το κρυο  το χειμώνα και τη ζεστη το καλοκαιρι.  
Μπορειτε να μονωσετε το σπιτι σας με διαφορα υλικα που θα το προστατευουνε απο τις αλλαγες του καιρου. Και θα εχετε μια σταθερη θερμοκρασια.