Χαλ- Άστρα

Για τα Άστρα και τα Ζώδια μπορούμε να γράψουμε εδώ!


Δες τι είσαι ανάλογα με το Ζώδιό σου!

 

Υδροχόος--Αστ­­είος♥

 Ιχθύς--τρ­­ελός♥

 Λέων--χαριτω­­μένος♥

 Σκορπιός--γλυκό­­ς♥

 Κριός--ευγενικό­­ς♥

 Καρκίνος--σοβαρό­­ς♥

 Παρθένος--όμορφο­­ς♥

 Δίδυμος--γλυκός♥

 Ζυγός--ρο­­μαντικός♥

 Ταύρος--τέλε­­ιος♥

 Αιγόκαιρος--αφωσιωμένος♥

Τοξότης---->-έξυπνος♥

 

Προβλέψεις Μαρτίου για τα Ζώδιά σας!

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η πανσέληνος του μήνα προοιωνίζεται ρευστότητα και αλλαγές σχετικά με το εργασιακό περιβάλλον, την καθημερινή ρουτίνα της δουλειάς, αλλά και αναταραχές στο ψυχικό και συναισθηματικό περιβάλλον. Πολλοί και πολλές από εσάς θα πρέπει να ξεκουραστείτε σωματικά, αλλά και νοητικά, ώστε να βρείτε μέσα στις επόμενες 28 ημέρες τις απαντήσεις και τις λύσεις που χρειάζεστε σε μια σειρά από θέματα που σας απασχολούν. Το άγχος και οι ανησυχίες κυριαρχούν συχνά πυκνά.

 

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η πανσέληνος στην Παρθένο πραγματοποιείται σε τρίγωνο προς το δικό σας ζώδιο κι αυτό αποτελεί θετικό παράγωντα για τις δημιουργικές σας επιδώσεις,Οι επιχειρήσεις, αλλά και τύχη ή ευχάριστες συμπτώσεις σας αλλάζουν τη διάθεση.Πολύ περισσότερο αν γεννηθήκατε γύρω στις 27/4.Επαγγελματικές προτάσεις ξαναπέφτουν στο τραπέζι, ενώ οι φίλοι και οι οικογενιακοί χώροι αποτελούν κλειδιά στην αναζήτηση ενός καλύτερου αύριο. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η πανσέληνος δείχνει πιθανότατα κορύφωσης σε θέματα που είναι του σπιτιού ή της οικογένειας.Ο ανάδρομος Ερμής δυναμόνη τις καθυστερήσεις, τον εκνευρισμό ή τις προβληματικές καταστάσεις μ’ έναν γονέα ή σχετικά μ’ ένα ζήτημα καριέρας. Ωστόσο, εσείς, δημιουργικοί, φιλόδοξοι και γεμάτοι όρεξη για κατακτήσεις, ζητάτε το καλύτερο για το μέλλον σας και βιάζεστε να το πετύχετε, ξεχνώντας πως μάλλον χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμα! Οι γεννημένοι στις 24/5 θυμηθείτε πως η αυταπάτη / εξαπάτηση / διάψευση καραδοκούν σε όλα τα επίπεδα...

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου προετοιμάζει θετικές εξελίξεις, ειδήσεις, συμπτώσεις, συζητήσεις, προτάσεις ή αποτελεσματικές μετακινήσεις, εφόσον γεννηθήκατε κοντά στις 29/6. Εξελίξεις που σχετίζονται με την πηγή των εισοδημάτων σας αναμείνατε πιθανότατα εσείς που γεννηθήκατε στις 13-14/7. Η εποχή κρίνεται σε γενικό πλαίσιο εποικοδομητική για τους Καρκίνους, αφού η πολυαστρία στους Ιχθύς βοηθάει στην επαγγελματική ανάπτυξη με σταδιακή πραγμάτωση των πάσης φύσεως επιθυμιών σας. Σπουδές, νομικές υποθέσεις, ταξίδια, διαγωνισμοί, εργασία σε πολυεθνικά περιβάλλοντα, εκδόσεις!

 

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η πανσέληνος στην Παρθένο φέρνει ένα οικονομικό ζήτημα στο προσκήνιο ή πιθανότατα σας βάζει στη διαδικασία να προβληματιστείτε σχετικά με τους στόχους και τις απαιτήσεις της ζωής και του μέλλοντός σας, αφού οι ανασφάλειες συχνά πυκνά καταπονούν την ψυχή σας.Διαχειριστείτε χρήματα όσο μπορείτε πιο «λογικά και μετρημένα» και μην αφήσετε αρνητικές σκέψεις, σενάρια, παρεξηγήσεις, εμμονές ή προβλήματα να σας καταβάλλουν και να διαλύετε τον αγώνα σας. Σύντομα έρχεται η άνοιξη και όλα θα κυλήσουν ευκολότερα...

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο και αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/8. Η εποχή φέρνει στο προσκήνιο μια σειρά από θέματα συνεργασιών που σας απασχολούν και κυριαρχούν σ’ ένα μονοπάτι εξελίξεων με γνώμονα την επαγγελματική σας πρόοδο. Η θέση του Δία δείχνει νέους δρόμους καριέρας ή ευκαιριών, ενώ ο ανάδρομος Ερμής και η πολυαστρία στους Ιχθύς «μπερδεύουν» τα δεδομένα και δυσχεραίνουν τις διαδικασίες ξεκαθαρισμάτων και αποφάσεων, φέρνοντας περισσότερες παρεξηγήσεις και καθυστερήσεις ή διλήμματα. Καλό θα είναι ν’ αποφύγετε ανούσιες ή ζημιογόνες κόντρες, κυρίως αν γεννηθήκατε γύρω στις 10-14/9 και να μην περιμένετε «θαύματα», αν γεννηθήκατε κοντά στις 26/8. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Η πανσέληνος του Φεβρουαρίου πραγματοποιείται σε τρίγωνο προς το δικό σας ζώδιο και φέρει ευνοϊκά μηνύματα για όσους/ όσες γεννηθήκατε κοντά στις 29/12. Σπουδές, διαγωνισμοί, ταξίδια, νομικές υποθέσεις, αλλά κι επαγγελματικές διαπραγματεύσεις / διεκδικήσεις έχουν θετική προοπτική για εσάς. Την ίδια στιγμή, Αιγόκεροι της 12/1 μπορείτε να αναμένετε εξελίξεις σ’ ένα οικονομικό θέμα. Η πολυαστρία στους Ιχθύς συμβολίζει επαφές, μετακινήσεις, εμπορικές συνδιαλλαγές, δημόσιες σχέσεις, συναντήσεις, γνωριμίες, ιδέες, προτάσεις κι ευκαιρίες που προκύπτουν ως επακόλουθο αυτών. Με τον ανάδρομο Ερμή φυσικά θα πρέπει να προσέξετε τυχόν παρανοήσεις / παρεξηγήσεις, να θεωρήσετε φυσιολογικές κάποιες καθυστερήσεις / αναβολές στις διαδικασίες, να σκεφτήτε για προβλήματα με το μεταφορικό μέσον και ν’ αποφύγετε να υπογράψετε σημαντικές συμφωνίες. Πολύ καλή ιδέα θα ήταν η επανεξέταση προσφορών και η επαναδιαπραγμάτευση σε κάθε υπόθεση που κρίνετε σημαντική για το μέλλον σας. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η πανσέληνος του μήνα προκαλεί έντονα συναισθήματα που σχετίζονται με την αίσθηση οικονομικής  / ψυχοσυναισθηματικής ασφάλειας / ανασφάλειας. Μια εξέλιξη που συνδέεται με τα εισοδήματα του/ της συντρόφου ή με κληρονομιές, δάνεια, αποζημιώσεις είτε άλλα αποθέματα απασχολεί. Σταθερά προστατευμένοι ή ακόμα κι ευνοημένοι είστε από τη συγκυρία εσείς που γεννηθήκατε στις 27/1. Η πολυαστρία στους Ιχθύς δεν μπορεί παρά να επιτείνει την «μανία» σας να βρείτε λύσεις και να βάλετε τις πρακτικές ανάγκες σε μια τροχιά σταθερής εκπλήρωσης. Να είστε σίγουροι πως ο αγώνας θα δικαιωθεί, ωστόσο προς το παρόν θα χρειαστεί υπομονή μπροστά σε τυχόν καθυστερήσεις / αναβολές που ενδεχομένως θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν παροδικά. 

 

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η πανσέληνος του μήνα πραγματοποιείται απέναντί σας και αφορά κυρίως τους γεννημένους κοντά στις 26/2: σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες βρίσκονται στο προσκήνιο κι απασχολούν με την εξέλιξή τους. Κάποιοι Ιχθύες προωθείτε θέματα σπιτιού μετακόμιση / συγκατοίκηση. Μη βιαστείτε να πιστέψετε σ’ ένα όνειρο, ούτε βέβαια να πάρετε και πολύ «βαριά» μια διάψευση σχεδίων, αν γεννηθήκατε στις 22/2. Εκνευρισμοί, παραλογισμοί, παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις, μπερδέματα, ακόμα και λάθη αφηρημάδας είναι στο πρόγραμμα με τον ανάδρομο Ερμή για πολλές και πολλούς Ιχθύς. Ένταση, βιασύνη, αποφασιστικότητα και τάση «κατάκτησης» πρέπει να τεθούν σε σωστά πλαίσια και να χαλιναγωγηθούν, ώστε να αποδώσουν και να μην φέρουν αντίθετα από τα προσδοκώμενα αποτελέσματα, για εσάς της 7-13/3. 

Νικολέτα Μελικίδου

 

 

 
 
 
Οι 9 πλανήτες 
Ερώτηση: Τι κρύβεται πέρα στον ουρανό;Το Σύμπαν.
Οι 9 πλανήτες 
Ερμής: Σχεδόν ο πιο μικρός απ' όλους  
τους πλανήτες.Το χρώμα του είναι σκούρο γκρίζο.
Αφροδίτη: Το μέγεθος της είναι σαν της Γης.
Η Αφροδίτη έχει πολλά ηφαίστεια.Το χρώμα της είναι κρεμ,σαν της κρέμας με λευκό.
Γη: Η Γη είναι ο μόνος πλανήτης που έχει ζωή.Το μέγεθός της είναι όπως της Αφροδίτης.Το χρώμα της είναι κυρίος  μπλε και πράσινο.Ο δορυφόρος της είναι η Σελήνη δηλαδή το φεγγάρι.
Άρης:Μπορύμε να τον πούμε και κόκκινο πλανίτη.είναι ο πιο μικρός σε σχέση με τη Γη.Λένε ότι σ' αυτόν τον πλανήτη, μπορεί να υπάρχει ζωή.Το χρώμα του είναι σχετικά κόκκινο.
Κρόνος:Σε αντίθεση με το Δία, Ο Κρόνος είναι ο δεύτερος μεγαλήτερος πλανήτης .Είναι αγαπητός στους περησσότερους για τους δακτυλίους του .Το  χρώμα του είναι κάτι σαν πορτοκαλί, και οι δακτύλιοι του έχουν μία μαύρη λουρίδα. Φήμες 
Παλιά οι άνθρωποι πίστευαν πως η Γη είναι το κέντρο του Σύμπαντος.Άλλοι,έλεγαν ότι ο Ήλιος γυρίζει γύρο απ΄ τη Γη . Ο Αρχιμήδης βρήκε ότι η Γη γυρίζει γύρο απ΄ τον Ήλιο. 
Πλανήτες και στο Internet:
Γράψτε:Ηλιακό Σύστημα
Αναζητήστε:'Ηλιακό Σύστημα - Βικιπαίδεια
και δείτε όλους του πλανήτες.
 
 
Ξέρεις ότι ...
Η Γη κάποτε είχε 2 φεγγάρια 1 μικρό αγνώστου ονόματος,και τη Σελήνη. Όμως το μικρό φεγγάρι έπεσε πάνω στην Σελήνη.Οι επιστήμονες το κατάλαβαν απ' τα δια-
φορετικά πετρώματα στη Σελήνη.