Σχετικά με μας

Αυτή η σελίδα περιέχει λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτό το web project, σχετικά με τις δουλειές σας, τα προιόντα και τις υπηρεσίες, που εσείς προσφέρετε. Εστιάστε στην ποιότητά σας, περιγράψτε την ιστορία της εταιρείας σας, τα διπλώματα και τα βραβεία σας.

Μπορείτε να τονίσετε σπουδαίες πληροφορίες ή ανακοινώσεις σε κείμενα σαν κι αυτό.


Ποιοι Είμαστε

Πετρίδου Ευθυμία

2013-02-25 14:47
Είμαι μια μαθητρία της ΣΤ' απο το 8ο δημοτικο σχολειο Κιλκις το αγαπημενο μου χρωμα ειναι το γαλαζιο και οτι εχει σχεσει με μπλε (τιρκουαζ...) και για αυτο θα ηθελα να εχω γαλαζια ματια αλλα εχω καστανα.Η αγαπημενη μου τραγουδιστια ειναι η Ελλη Κοκκινου αλλα μου αρεσει κι Ελενη Φουρειρα.Επισης μου...

—————

Δέσποινα Σιγουρτζίδου

2013-02-25 14:42
Γεια σας, είμαι η Δέσποινα. Μου αρέσει να ακούω μουσική, ο χορός και να διαβάζω βιβλία. Επίσης πάω αρμόνιο (μουσικό όργανο) στο Αρμονικό ωδείο Κλικίς. Κάτι άλλο που μου αρέσει είναι να γράφω άρθρα και εκθέσεις. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το μοβ. Η αγαπημένη μου τραγουδίστρια, ηθοποιός και...

—————


Ιστορικό του project

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να περιγράψετε το ιστορικό του σχεδίου και να δώσετε λόγους για τη δημιουργία του. Είναι βολικό να αναφέρετε τους ακρογωνιαίους λίθους του σχεδίου και να τιμήσετε τους συμμετέχοντες.


Οι χρήστες μας

Εδώ μπορείτε να περιγράψετε ένα χαρακτηριστικό χρήστη και γιατί αυτό το project είναι σημαντικό σε αυτόν. Καλό είναι να δώσετε κίνητρα στους επισκέπτες σας ώστε να επανέλθουν στην ιστοσελίδα σας.